replika saat rolex replica replicas relojes rolex replica relogio replica replica watches rolex replica replica watches replica watches richard mille replica

Lidmaatschap

Muzikaal lidmaatschap:
U kunt als muzikant of leerling muzikant aansluiten bij onze vereniging door langs te komen in ons lokaal op één van de repetitiemomenten of op de lesmomenten van ons individueel onderricht. U kunt uiteraard ook steeds een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier van deze website.

Betalend (ere-)lid:
Uiteraard kunt u ook steeds betalend lid of (ere-)lid van onze vereniging worden. U kunt ons hiertoe steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna onze bode zich persoonlijk bij u zal komen aanbieden na afspraak, voor de overhandiging van de lidkaart. Er bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten als lid voor 10 EUR, en als ere-lid voor 25 EUR. Leden herbergiers betalen 30 EUR. De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks hernieuwd via onze bode die zich aan huis komt aanbieden. Indien u het wenst sturen wij u een overschrijvingsformulier toe.

 

Mocht u nog aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons te nemen.